Wie zijn we

Onze aanpak

DCF zorgt ervoor dat de belangen van haar klant altijd gemaximaliseerd worden. Hiervoor kunnen we terugvallen op onze mix aan ervaringen die bestaat uit ondernemerschap, transactiebegeleiding en CFO services.

DCF levert professioneel advies op maat en werkt nauw samen met strategische partners. Bovendien heeft DCF goede relaties met zowel private als institutionele investeerders en banken.

Onafhankelijke en geëngageerde aanpak

DCF opereert volledig onafhankelijk van financiers en investeerders en kan op die manier het beste objectieve advies verschaffen aan haar klanten. Verder engageert DCF zich om steeds het doel van de klant na te streven en niet haar eigen winst te maximaliseren door kost wat kost een deal te willen sluiten. Elke klant wordt effectief op partnerniveau begeleid.

Ondernemend advies

DCF denkt mee met haar klanten vanuit een ondernemersperspectief. Daardoor is de voor de hand liggende oplossing niet altijd de beste en wordt de lange termijn waardecreatie centraal geplaatst in elk advies.

Relevant netwerk

Dossiers uitsturen naar zoveel mogelijk contacten levert doorgaans weinig op, is niet discreet en druist in tegen de filosofie van DCF. Wij staan voor het gericht contacteren van relevante contactpersonen. Op deze manier garanderen we de confidentialiteit en vermijden we tijdverlies aan contacten die niet het gewenste resultaat opleveren.

No-nonsense

Wij zijn niet het kantoor van de grote theorieën en lijvige rapporten. Wij gaan voor onmiddellijk bruikbaar advies op maat waardoor we uw en onze middelen zo efficiënt mogelijk inzetten.